Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Medina

Bab Agnou Marrakech

Bab Agnaou is een van de oudste poorten van Marrakech, gelegen in de medina, de oude stad. De poort, die oorspronkelijk werd gebouwd in de 12e eeuw, was ooit onderdeel van de stadsmuur die Marrakech omringde en fungeerde als een belangrijke toegangspoort tot de stad. De poort is opvallend vanwege zijn mooie architectuur en decoraties, met name de prachtige muur reliëfs en de prachtige mozaïek tegels die op de poort te vinden zijn.

Tegenwoordig is Bab Agnaou een populaire toeristische attractie en een belangrijk symbool van Marrakech. Het is een mooie plek om te bezoeken en te genieten van de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis van de stad. Veel mensen bezoeken de poort om de mooie mozaïek tegels te bewonderen en om foto's te maken van de prachtige muur reliëfs. Ook is het een populaire plek om souvenirs te kopen, zoals handgemaakte tapijten en kleine houtsnijwerkjes.

In samenvatting is Bab Agnaou een prachtige en historische poort in Marrakech, die bekend staat om zijn mooie architectuur en decoraties. Het is een populaire toeristische attractie en een belangrijk symbool van de stad, en een bezoek aan de poort is een must voor iedereen die Marrakech bezoekt.