Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Quad rijden in Marrakech? Ga naar de Agafay-woestijn!

€49,99

Ben je toe aan een beetje actie en wil je de omgeving buiten Marrakech op een unieke manier verkennen? Ga quad rijden vlak buiten Marrakech en ontdek het heuvelachtige woestijnlandschap van de Agafay-woestijn.
Het landschap van de Agafay-woestijn is niet alleen prachtig om te zien maar ook heel geschikt om per quad te verkennen. Anders dan wat je van een woestijn verwacht is hier nauwelijks zand te bekennen. De omgeving is ruig, met hoge heuvels en diepe dalen. De ideale omstandigheden om het gas van je quad eens flink open te trekken!

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
De quadtour begint en eindigt aan de rand van de Agafay-woestijn. Je wordt in Marrakech opgehaald en per auto naar de startlocatie gebracht. Natuurlijk begin je het avontuur niet met een lege maag, dus bij aankomst ontvang je eerst een welkomstdrankje en een typisch Marrokkaanse snack. Na een korte uitleg over de quads begint de echte tour. Onder leiding van een ervaren gids ga je op pad om de omgeving te verkennen.
In 2 uur tijd cross je op een eigen quad dwars door het ruige, heuvelachtige landschap van de woestijn. Je trotseert flinke heuvels, scheurt door drooggevallen rivierbeddingen en rijdt langs pittoreske Berberdorpjes. In één van de dorpjes maak je een stop om de locals te ontmoeten en typisch Marokkaanse thee te drinken. Dit is het ideale moment om de omgeving eens goed in je op te nemen. De Agafay-woestijn ligt aan de voet van het Atlasgebergte en de witte bergtoppen zorgen voor een spectaculair uitzicht.
Heb je je thee op en de locals gedag gezegd, dan keer je terug naar het startpunt. Met de auto word je vervolgens teruggebracht naar Marrakech.

Informatie en boeken
Zelf quad rijden vlak buiten Marrakech? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Woestijn
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU W0002