Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Cultuurreis Marrakech

Dé schoolreis van het jaar

Op schoolreis naar Marrakech: verbinding met een andere cultuur

Laat educatie en avontuur samenkomen tijdens een volledig op maat gemaakte cultuurreis naar Marrakech! Iedere school die een cultuurreis naar Marrakech heeft gemaakt is het over één ding eens: deze reis is het hoogtepunt van het jaar en wordt door leerlingen en docenten niet snel vergeten. Dat is natuurlijk niet voor niets. Na slechts vier uur vliegen stap je in een totaal andere wereld.

Bij Marrakech Activiteiten doen we er alles aan om de reis zo leerzaam en onvergetelijk mogelijk te maken. Dankzij onze kennis en ervaring van Marokko laten we de leerlingen écht kennismaken met de stad, het land en de cultuur. We delen niet alleen de mooiste bezienswaardigheden met jullie, maar ook de verborgen plekken, bijzondere verhalen en de cultuur. Met Marrakech Activiteiten zullen de leerlingen Marrakech ervaren op een manier die een onuitwisbare indruk achterlaat.

Ja, ik wil meer informatie
Untitled%20design%20(39)

Maak kennis met je reisleider:

Rachid Ouchicha

Om Marrakech echt te ervaren, is er geen betere gids dan Rachid. Hij kent Marrakech op zijn duimpje en weet de verborgen parels te vinden. Zijn doel? De leerlingen écht in verbinding brengen met het land en de cultuur.

Rachid heeft ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van (cultuur)reizen en kan de organisatie van A tot Z uit handen nemen.

Lees het verhaal van Rachid

Cultuurreis naar Marrakech: zo ziet een reis eruit

Tijdens een cultuurreis naar Marrakech word je door onze Nederlandstalige gids van begin tot eind begeleid. Jullie wandelen door de kronkelende straten van de oude medina, bezoeken paleizen en moskeeën, luisteren naar de verhalen over de rijke geschiedenis van de stad en bezoeken de lokale Berberbevolking in het Atlasgebergte. Ook plannen we een aantal toffe activiteiten naar keuze in, zoals kameelrijden of quadrijden in de Agafay woestijn. Met Marrakech Activiteiten zullen jullie de stad beleven op een manier die voor veel bezoekers verborgen blijft.

Ja, ik wil meer informatie

Praktische informatie

8

Cultuurreis op maat gemaakt

Onze schoolreizen worden volledig op maat gemaakt. Dankzij onze kennis van de stad en ons lokale netwerk zijn wij in staat om een reisprogramma in elkaar te zetten dat volledig aan jullie wensen voldoet en dat past bij het lesprogramma en de visie van jullie school. Ook een thema als rode draad door jullie reis is mogelijk.

We nemen desgewenst het planningswerk uit handen, van het regelen van vervoer en accommodatie, tot het organiseren van educatieve excursies en culturele activiteiten. Dat zorgt ervoor dat docenten stressvrij op reis kunnen en meer tijd hebben voor het begeleiden en ondersteunen van de leerlingen.

Tarief: vanaf €599,- per persoon.

Ja, ik wil meer informatie!

Bij een cultuurreis naar Marrakech zit inbegrepen:

Reisadvies voorafgaand aan de reis

Reisplanning van A tot Z

Retourvlucht Marrakech

Overnachtingen in een goede accomodatie

Ontbijt, lunch en diner tijdens de hele reis

Persoonlijke, Nederlandstalige begeleiding tijdens de hele reis

Diverse toffe activiteiten

Vervoer van en naar de luchthaven

Vervoer van en naar de verschillende activiteiten

Wat andere docenten zeggen

De perfecte schoolexcursie!

Afgelopen week een volledig georganiseerde en begeleide schoolreis gemaakt door/met Marrakech Activiteiten. 5 sterren is eigenlijk te weinig! We hebben geweldige trips naar Agafay Desert, Imlil, Majorelle en Essaouira gemaakt. Tot in de puntjes geregeld en al je wensen worden vervuld en indien nodig aangepast. Perfect is het enige woord wat hierbij past!

Danny van der Schaaf - 10 juli 2023

Bekijk alle reviews

Vragen en boeken

Wil je een cultuurreis naar Marrakech boeken via Marrakech Activiteiten of wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een cultuurreis naar Marrakech? Neem dan contact met ons op.

STO-Reisgarantie-Marrakech-activiteiten

Deze reis valt onder STO-garant. Met STO-garant wordt je boekingsbedrag gewaarborgd door een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.