Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Voor wie?

Wil je met een groep vrienden, teamgenoten of collega’s een bijzondere reis maken? Dan ben je bij Marrakech Activiteiten aan het juiste adres. Marrakech Activiteiten is volledig gespecialiseerd in op maat gemaakte groepsreizen naar Marokko. Wij geven advies, stellen een reisprogramma’s voor je samen, boeken de reis voor alle deelnemers en begeleiden je tijdens je reis zodat alles vlekkeloos verloopt. 

Wij regelen reizen voor:

  • Familie en vriendengroepen

  • Sportteams

  • Scholen, studiegroepen en jaarclubs

  • Bedrijven

  • PR en incentives

Hoe werken wij?

Bij Marrakech Activiteiten werken we niet met standaard reispakketten. Iedere reis wordt volledig afgestemd op de wensen van de groep. We kunnen je alles uit handen nemen, van het boeken van vluchten, vervoer en overnachtingen tot aan het regelen van activiteiten. We hebben een standaard activiteitenaanbod maar kunnen ook speciale activiteiten organiseren. Denk aan activiteiten rondom cultuur, geschiedenis, teambuilding of duurzaamheid. Ook een thema - bijvoorbeeld 1001-nacht - als rode draad door jullie reis is mogelijk.

Weet je nog niet exact hoe jouw ideale reis eruit ziet? Onze reisadviseur gaat met je in gesprek en maakt een passend reisplan met unieke overnachtingen, belevenissen en activiteiten.

Enthousiast geworden over een reis naar Marokko? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Boek jouw groepsreis
Groepsreizen-naar-Marrakesh-Marakesh-Reizen

1. Kennismaking

Onze adviseur neemt contact met je op en komt bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen. Hij wil alles van je weten: wat wil je zelf regelen en wat niet, met wie ga je, wanneer wil je weg, wat zijn jullie wensen en wat verwacht je van het land? 

2. Reisplan wordt samengesteld

Op basis van het kennismakingsgesprek gaat onze reisadviseur aan de slag met het samenstellen van een reisadvies. Hij zoekt de mooiste locaties uit en gaat op zoek naar activiteiten die aansluiten bij jullie groep, wensen en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen bijvoorbeeld rekening houden met het doel van jullie reis en laten dit als rode draad tijdens jullie reis terugkomen. Denk aan activiteiten rondom teambuilding of duurzaamheid.

3. Reisplan wordt besproken

De adviseur presenteert het reisplan en past het plan waar nodig aan. Ben je tevreden? Dan gaat de reisadviseur aan de slag met het boeken van je reis.

4. Reis wordt vastgelegd

Je levert de gegevens aan van jouw reisgezelschap en de reis wordt geboekt. Wij regelen je vluchten, overnachtingen, transfers en activiteiten.

5. Bevestiging van jouw reis

Nadat de boeking is gemaakt ontvang je een bevestiging van jouw reis en ontvang je het reisprogramma. Nu kan de voorpret écht beginnen.

6. Vertrek

Vlak voor vertrek ontvang je een laatste bevestiging van je boeking. Wij verzekeren je dat je reis vlekkeloos verloopt, zodat jij alleen hoeft te genieten van de unieke ervaring en de prachtige omgeving.

Weten wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).