Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Kameelrijden in Marrakech? Ga op kamelensafari

€49,99

Wil je de Marokkaanse cultuur tijdens je reis naar Marrakech echt ervaren, dan kan een kamelensafari in de Agafay-woestijn eigenlijk niet ontbreken. Klim op de rug van een kameel, geniet van de schoonheid van het landschap en drink thee met de lokale bevolking.

Kamelen en dromedarissen zijn door de eeuwen heen onderdeel geweest van de Marokkaanse cultuur. De dieren worden al honderden jaren door nomaden meegenomen bij hun trektochten door de woestijn. Tijdens de 2 uur durende rit op kamelen in de Agafay-woestijn ga je het nomadenbestaan voor even zelf ervaren.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Lokale kamelengids Inbegrepen
Marokkaanse thee Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Omschrijving

Wat ga je beleven?
Vanuit Marrakech vertrek je met de auto naar de woestijn. Het vertrekpunt van de kamelensafari ligt zo’n 30 minuten buiten de stad. Bij aankomst word je begroet door de lokale bewoners en de kamelen. Je ontvangt voordat de kamelensafari begint traditionele nomadische kleding die je beschermt tegen de felle zon. Dat is niet voor niks: de temperatuur in de woestijn kan in de heetste maanden van het jaar oplopen tot ver boven de 40 graden.

Ben je goed aangekleed, dan is het tijd om op te stappen. De kamelen zijn getraind om te blijven liggen tot jij goed in het zadel zit. Na het opstappen gaat het avontuur écht beginnen. Je vertrekt in karavaan dwars door het ruige landschap van de Agafay-woestijn. Onderweg kijk je je ogen uit. Vanaf de rug van de kameel heb je uniek uitzicht op de ruige heuvels en de prachtige witte bergtoppen van het Atlasgebergte.  

De rit voert je naar een pittoresk Berberdorp middenin de Agafay-woestijn.
Hier maak je kennis met de lokale bewoners en proef je typisch Marokkaanse thee. Na deze bijzondere ontmoeting keer je terug naar de auto en word je teruggebracht naar Marrakech. Een ervaring om nooit te vergeten!

Informatie en boeken
Wil je deze unieke beleving zelf ervaren? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Lokale kamelengids Inbegrepen
Marokkaanse thee Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Activiteiten Woestijn
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU W0004