Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Bezoek de souks van Marrakech

€19,99

Normale prijs: €29,99

Je bespaart 33%

Wil je het authentieke Marrakech écht ervaren, dan mag een bezoek aan de souks niet ontbreken. Dwaal onder leiding van een ervaren gids door de smalle straatjes van de souks en beleef de magie van authentiek Marrakech.
Een bezoek aan een souk is een hele beleving op zich. De smalle straatjes van een Marokkaanse souk zijn als een doolhof waar je eindeloos in kunt verdwalen. Op iedere hoek vind je authentieke producten die door enthousiaste verkopers worden aangeboden. Van kruiden tot kleding en van tapijten tot keramiek: hier is álles te vinden. Wil je de geheimen van Marrakech echt leren kennen? Ga op pad met een lokale gids en luister naar alle verhalen die achter deze indrukwekkende plek schuilgaan.
Deze rondleiding is heel geschikt voor grotere groepen en voor mensen die voor korte tijd in Marrakech verblijven.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Entree bezienswaardigheden Niet inbegrepen
Eten en drinken Niet inbegrepen
Engelstalige gids Inbegrepen
Omschrijving

Wat ga je beleven?
De wandeling start op het Djemaa el Fna plein, het meest centrale plein van de stad. Hier spreek je af met de gids. Vanaf hier wandel je richting de kleurrijke souk. Binnen enkele minuten sta je in een heel andere wereld. De smalle, middeleeuwse straatjes vol met kleurrijke kraampjes lijken wel uit de sprookjes van 1001-nacht te komen! Dit is authentiek Marokko. De wijk is opgebouwd zoals de vroegere gilden in Nederland en België, met voor elke ambacht een andere wijk. Zonder gids zou je hier direct verdwalen.
Terwijl je door het enorme labyrint van de openluchtmarkt slentert, leer je steeds meer over de stad. De gids laat je zien hoe de stad in elkaar zit en vertelt je alles over de geschiedenis van de souks, de Marokkaanse tradities en de kunst van het onderhandelen. Onderweg krijg je een bijzonder inkijkje in het gewone dagelijks leven van Marrakech. De wandelroute loopt namelijk dwars door het oude stadshart met moskeeën, hammams, koranscholen en openbare bakkers, waar vrouwen hun deeg brengen om hun brood te laten afbakken. De route leidt je daarnaast langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zo zie je een aantal van de zeven meest bekende heilige graven.

Informatie en boeken
Door de souks van Marrakech dwalen? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Entree bezienswaardigheden Niet inbegrepen
Eten en drinken Niet inbegrepen
Engelstalige gids Inbegrepen
Activiteiten Stad
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU S0003