Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Groepsreizen Marokko

Begin vandaag nog met het plannen van je volgende reisavontuur naar Marokko

Welkom bij de groepsreizen van Marrakech Activiteiten

Groepsreizen naar Marokko is een gespecialiseerde reisservice voor grote groepen.
Belijk ons aanbod op deze pagina

Bedrijfs-groepreis-Marokko-Marrakech-Activiteiten

Bedrijfsreis naar Marokko

Laat avontuur en teambuilding samenkomen tijdens een onvergetelijke groepsreis naar Marrakech! Marrakech is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij een bedrijfsreis of personeelsreis, maar de rode stad is een ideale reisbestemming voor een onvergetelijke ervaring met collega's. Op slechts vier uur vliegen vanaf Amsterdam sta je in een compleet andere wereld.

Doe een reisaanvraag

Vriendenreis naar Marokko

Ben je op zoek naar een buitengewone vakantiebestemming voor een groepsreis met je vrienden? Marrakech is de place-to-be voor een onvergetelijke ervaring! Struin door de straten van de oude medina’s, ga op kamelensafari of bekijk de stad vanuit een luchtballon. Een unieke groepsreis met je vrienden.

Doe een reisaanvraag
Vrienden-groepreis-Marokko-Marrakech-Activiteiten
Famillie-groepreis-Marokko-Marrakech-Activiteiten

Familliereis naar Marokko

Ben je op zoek naar een bijzondere reisbestemming voor een onvergetelijke groepsreis met je ouders, kinderen, broers of zussen? Bij Marrakech Activiteiten ben je aan het juiste adres! Wij regelen op maat gemaakte familiereizen naar Marokko. Dit wordt een reis waar jullie jaren later nog met veel plezier aan terugdenken!

Doe een reisaanvraag

Lustrumreis naar Marokko

en je op zoek naar een buitengewone reiservaring voor een lustrumreis met jouw jaarclub? Marrakech en omgeving is de place to be! Ontdek samen met je jaargenoten het nachtleven van Marrakech, ga shoppen in de souks, slaap in een volledig off-grid tentenkamp in de woestijn, vlieg in een luchtballon boven de woestijn, ga zwemmen met fenomenaal uitzicht, ga quadrijden, op kamelensafari, of ziplinen: de mogelijkheden voor een onvergetelijke tijd in Marrakech en omgeving zijn eindeloos.

Doe een reisaanvraag
Cultuur-groepreis-Marokko-Marrakech-Activiteiten
Lustrum-groepreis-Marokko-Marrakech-Activiteiten

Cultuurreis naar Marokko

Op school of club reis? Laat educatie en avontuur samenkomen tijdens een volledig op maat gemaakte cultuurreis naar Marrakech! Iedere school die een cultuurreis naar Marrakech heeft gemaakt is het over één ding eens: deze reis is het hoogtepunt van het jaar en wordt door leerlingen en docenten niet snel vergeten. Dat is natuurlijk niet voor niets. Na slechts vier uur vliegen stap je in een totaal andere wereld.

Doe een reisaanvraag