Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Vliegen met een luchtballon Marrakech zit vol avontuur

€169,99

Normale prijs: €199,99

Je bespaart 15%

Heb je altijd al eens willen vliegen met een luchtballon? Marrakech is de ideale uitvalsbasis voor deze bijzondere ervaring. Verken het prachtige Marokkaanse landschap vlak buiten Marrakech in een luchtballon en geniet een uur lang van het adembenemende uitzicht. Ben je in Marrakech, dan mag deze luchtballonvaart bij zonsopkomst echt niet ontbreken!

Als je midden op het Djemaa el Fna plein staat is het lastig voor te stellen, maar vlak buiten Marrakech is de natuur prachtig. Hier vind je weelderige boomgaarden, de ruige Agafay-woestijn en het hoge Atlasgebergte met pittoreske bergdorpjes en groene valleien. Het landschap is ongerept en voornamelijk onbewoond. Vanaf de grond is het land mooi, maar vanuit de lucht is het pas echt adembenemend. Zweef met een luchtballon boven de Marokkaanse natuur en bekijk hoe de opkomende zon het landschap spectaculair verlicht.

Vliegen met een luchtballon vanuit Marrakech kan met een kleinere groep, maar is ook heel geschikt voor grotere groepen. Er worden dan meerdere luchtballonnen geregeld.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
Ballonvaren nabij Marrakech is voor vroege vogels, want de ballonvaart start bij zonsopkomst. Je vertrekt in het donker vanuit Marrakech naar de plek waar de luchtballon wordt opgelaten. De rit ernaartoe duurt ongeveer 45 minuten.

Terwijl het eerste zonlicht aan de horizon verschijnt, wordt de luchtballon klaargemaakt voor vertrek. Een ervaren ballonvaarder vertelt je ondertussen hoe de luchtballon werkt en welke veiligheidsvoorschriften er gelden. Ben je goed geïnformeerd, dan stap je in de mand en kan de ballonvaart beginnen.

De gasbrander gaat open en voorzichtig komt de luchtballon van de grond. Hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht wordt. De opkomende zon zorgt voor een goudgele gloed over het landschap onder je. Het is werkelijk waar prachtig. Het komende uur kijk je je ogen uit. Afhankelijk van de windsnelheid legt de luchtballon een afstand af tussen de 15 en 25 kilometer. Hierdoor ervaar je zelf hoe divers het landschap is. Je zweeft boven groene valleien, berggebieden en een pittoresk bergdorp.

Is de eindbestemming in zicht, dan daalt de luchtballon weer langzaam. De ballonvaarder zet de luchtballon voorzichtig weer aan de grond. Voldaan van alle indrukken vertrek je naar een klein bergdorpje waar je nog een bijzondere ervaring opdoet. Bij één van de families uit het dorp ga je ontbijten. Je krijgt zelfgebakken brood en typisch Marokkaanse muntthee. Hier ervaar je het authentieke Marokko.  

Na het ontbijt zeg je de familie gedag en vertrek je terug naar Marrakech. Deze luchtballon-ervaring zal je nooit meer vergeten!

Informatie en boeken
Wil je een ballonvaart vanuit Marrakech van jouw bucketlist afstrepen? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Woestijn
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU W0001