Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Familiereis naar Marrakech

Ben je op zoek naar een bijzondere reisbestemming voor een onvergetelijke reis met je ouders, kinderen, broers of zussen? Bij Marrakech Activiteiten ben je aan het juiste adres! Wij regelen op maat gemaakte familiereizen naar Marokko. Dit wordt een reis waar jullie jaren later nog met veel plezier aan terugdenken!

Ja, ik wil meer informatie

Over Marrakech Activiteiten

Marrakech Activiteiten is een kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in op maat gemaakte privé (groeps)reizen naar Marokko. Onze missie is om reizigers te helpen met de reis van hun leven en hen in verbinding brengen met het land. We kennen de locals, weten waar je moet zijn voor de beste Marokkaanse couscous en welke activiteiten je echt moet doen om je reis naar Marokko compleet te maken.

Van een volledige reis tot losse activiteiten: wij staan voor je klaar.

Lees meer

Familiereis naar Marrakech

Marrakech is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt voor een familietrip, maar de rode stad is een ideale reisbestemming voor familiereizen. Op slechts vier uur vliegen vanaf Amsterdam sta je in een compleet andere wereld. Op iedere straathoek is wel iets te doen, zien of beleven. 

Marrakech staat voornamelijk bekend om het ideale klimaat (lees: goed weer, het hele jaar door) de authentieke cultuur, de kleurrijke straten, de indrukwekkende bouwwerken en de levendige markten. Hier kun je uren wandelen door de souks, proef je de lekkerste gerechten en ervaar je de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking. Ook buiten Marrakech kun je onvergetelijke ervaringen opdoen. Een kamelensafari, vliegen in een luchtballon, quadrijden, dineren in de woestijn of overnachten onder de sterrenhemel in een luxe, authentieke tent: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Met Marrakech Activiteiten zullen jullie de stad beleven op een manier die voor veel bezoekers verborgen blijft. Op zoek naar specifieke ervaringen? Wij denken met je mee! Lees hier meer over onze werkwijze.

Ja, ik wil meer informatie

Praktische informatie

8

Familiereis op maat gemaakt

Marrakech Activiteiten regelt het hele jaar door reizen voor families.

Praktische informatie
Ideale reisperiode: september tot en met mei
Ideale reisduur: 2 tot 21 dagen
Ideale groepsgrootte: 2 tot 100 personen

Ja, ik wil meer informatie!

Marrakech Activiteiten is het ideale startpunt voor jouw familiereis naar Marrakech. Dankzij onze kennis van de stad en ons lokale netwerk zijn wij in staat om een reisprogramma in elkaar te zetten dat volledig aan jullie wensen voldoet. Onze reizen zijn tot in de puntjes geregeld en garanderen een onvergetelijke ervaring!

Dit bieden wij:

Reisadvies voorafgaand aan de reis

Reisplanning van A tot Z

Regelen van retourvluchten, accomodaties en activiteiten

Regelen van vervoer van en naar de luchthaven

Persoonlijke, Nederlandstalige begeleiding tijdens activiteiten

Vervoer van en naar de verschillende activiteiten

Hulp bij vragen vooraf én tijdens je reis

Een overgetelijke reiservaring voor jou en je familie

Wat andere reizigers zeggen

Ik ben in 9 t/m 11 juni samen met mijn zoon (26) in Marokko geweest. Bestemming Marrakech. Ik heb Rachid om advies gevraagd, wat heeft geresulteerd in een onvergetelijk bezoek. Rachid heeft een voorstel gedaan voor ballonvlucht en een bezoek aan het Atlasgebergte met een privé gids. We hebben zelfs bij de gids thuis een traditionele lunch gehad. Wij vonden het super leuk om op deze manier Marrakech en omgeving te hebben leren kennen, ook het transport met taxi’s was top geregeld, mooi op tijd en Engels sprekend, Rachid nogmaals ontzettend bedankt voor deze top trip.

Stan en Peter - 10 juni 2023

Bekijk alle reviews

Vragen en boeken

Wil je een familiereis naar Marrakech boeken via Marrakech Activiteiten of wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een op maat gemaakte familiereis naar Marrakech? Neem dan contact met ons op!

STO-Reisgarantie-Marrakech-activiteiten

Deze reis valt onder STO-garant. Met STO-garant wordt je boekingsbedrag gewaarborgd door een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.