Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Beleef de geschiedenis van Marrakech

€19,99

Ben je gek op historische verhalen en wil je weten hoe het vroegere Marrakech eruit zag?Ga terug in de tijd en beleef het oude Marrakech tijdens een historische wandeling door de stad. Ga op pad met een lokale gids en slenter door de oude wijk Kasbah, een wijk met een rijke en interessante geschiedenis.

Marrakech is een van de mooiste en meest historische steden van het land. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot een van de vier Koningssteden van Marokko, samen met Fez, Meknès en Rabat. Luister naar de bijzondere verhalen en leer op iedere straathoek iets nieuws over het oude Marrakech.

Deze wandeltocht wordt begeleid door een ervaren, lokale gids en is uitstekend geschikt voor grotere groepen. Blijf je een paar dagen in Marrakech, dan is een wandeling met gids ook een aanrader

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Entree bezienswaardigheden Niet inbegrepen
Lokale gids Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Engelstalige gids Inbegrepen
Omschrijving

Wat ga je beleven?
De wandeling begint op het Jemaa el Fna plein, het grootste plein van de stad. Dit is het ideale startpunt voor deze bijzondere wandeling. Wanneer je om je heen kijkt begrijp je waarom. Het plein ligt in het hart van de medina en aan de rand van het historische centrum van de stad.

Heb je kennisgemaakt met jouw gids, dan vertrek je richting de oude wijk Kasbah. Kasbah is een ommuurd gedeelte van de stad en is hierdoor afgesloten van de rest van Marrakech. Hier ga je écht even terug in de tijd. Terwijl je door de smalle straatjes slentert ontdek je pas hoeveel verhalen er schuilgaan in dit deel van de stad. Kasbah was vroeger huis van de Sultan en de stadsmuren moesten hem beschermen tegen invallen van buitenaf. De muren scheiden de wijk nog altijd van de nieuwe stadswijken.

De goed doordachte wandelroute leidt je vervolgens langs de belangrijkste historische bezienswaardigheden uit de geschiedenis van Marrakech. Zo kom je langs de Saadische graven, de Kasbah moskee en de Bab Agnaou, de meest authentieke stadspoort van Marrakech. Samen vertellen ze jou alle geheimen van het oude Marrakech.


Informatie en boeken
Wil je alles weten over de geschiedenis van Marrakech? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Entree bezienswaardigheden Niet inbegrepen
Lokale gids Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Engelstalige gids Inbegrepen
Activiteiten Stad
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU S0002