Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Ons verhaal

Over-Marrakesch-Activiteiten

Op maat gemaakte groepsreizen naar Marokko, van A tot Z geregeld

Marrakech Activiteiten is een kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in op maat gemaakte privé (groeps)reizen naar Marokko. Marrakech Activiteiten is geen standaard reisbureau. We hebben een missie: reizigers helpen met de reis van hun leven en hen in verbinding brengen met het land. Wij kennen de locals, weten waar je moet zijn voor de beste Marokkaanse couscous en welke activiteiten je echt moet doen om je reis naar Marokko compleet te maken. We werken daarbij met lokale gidsen die je alles over Marokko kunnen vertellen.

Wil je het authentieke Marokko écht leren kennen? Marrakech Activiteiten is hét startpunt van jouw groepsreis naar Marokko!

Bekijk ons aanbod

Het verhaal achter Marrakech Activiteiten

Marrakech Activiteiten is ontstaan uit een persoonlijke liefde voor het land en voor het verbinden van mensen en culturen. Marrakech Activiteiten is opgericht door Rachid Ouchicha, een Hollander met Marokkaanse roots en een groot hart voor mensen en cultuur. Gedreven door nieuwsgierigheid naar het Marokkaanse leven en het land stapte hij in 2013 in het vliegtuig. Wat een tussenjaar moest worden werd een vier jaar durende reis langs alle windstreken van Marokko. Het werd de reis van zijn leven. 

De reis bracht hem in contact met mensen uit heel Marokko. In kleine dorpen vertelden de dorpsoudsten hem over de geschiedenis van het land, de oude cultuur en reisroutes. In de grote steden maakte hij kennis met de mooiste bezienswaardigheden, de typisch Marokkaanse keuken en lokale handelsproducten.

Zijn reis inspireerde hem tot de volgende stap in zijn carrière. Hij wilde de verhalen van de locals overbrengen op bezoekers en hen in verbinding brengen met de Marokkaanse cultuur. Zoveel mensen bezoeken Marokko, maar de meest bijzondere plekken vind je alleen als je weet waar je moet zoeken. 

In 2018 startte Rachid daarom met fietstours door Marrakech. Een groot succes, want binnen enkele maanden groeide zijn tour uit tot een van de meest bezochte tours van de stad. Niet veel later nam hij ook toeristen mee naar bijzondere plekken buiten de stad, zoals naar de Agafay-woestijn en de vallei van Imlil.

Deze activiteiten groeiden uit tot wat Marrakech Activiteiten nu is: een kleinschalige reisorganisatie met een missie om mensen kennis te laten maken met het land en de cultuur. We bieden groepsreizen en losse activiteiten op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Zo maak jij de reis van je leven. Zo één waar je jaren later nog aan terugdenkt, waar je je kleinkinderen over vertelt en die je beeld over Marokko compleet verandert.

We doen daarnaast graag iets terug voor de lokale bevolking en het land. We ruimen plastic op, planten bomen en zorgen voor werkgelegenheid onder de locals. Vind je het interessant, dan kunnen we deze activiteiten ook integreren in jouw reis. Kortom: bij Marrakech Activiteiten is alles mogelijk.

Marrakech-activiteit-boeken-Marrakech-Activiteiten

Boek jouw reis met Marrakech Activiteiten

Ben je op zoek naar een bijzondere reisbestemming voor een grotere groep of ben je op zoek naar activiteiten om te doen in en rond Marrakech? Dan ben je bij Marrakech Activiteiten aan het juiste adres.

Marrakech Activiteiten werkt niet met standaard reispakketten. We stellen iedere reis samen op basis van de persoonlijke wensen van onze reizigers. We kunnen jouw reis naar Marokko van A tot Z voor je regelen, maar we zijn ook de ideale reispartner voor losse activiteiten in Marrakech of daarbuiten. Heb je speciale wensen, dan regelen wij dat voor je.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of lezen over reizen die onze gasten hebben gemaakt? Neem contact op of lees verder!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Boek jouw reis