Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Woestijn Atlasgebergte Medina

Voetbalkamp Marrakech

Tiki-taka met je voetbalteam in Marrakesh

Wil je met jouw voetbalteam op een iconisch trainingskamp waar jullie volgend seizoen nóg over praten? Dan ben je bij Marrakech Activiteiten aan het juiste adres. Wij organiseren van A tot Z het trainingsevenement van het jaar voor jouw team of club. Vlieg met jouw team naar Marrakech, train op lokale voetbalvelden, speel een wedstrijd tegen een Marokkaans team en werk aan het groepsgevoel met unieke teambuildingactiviteiten in de woestijn.

Luxe trainingsfaciliteiten

Haal het maximale uit je trainingen

Keuze uit meerdere accomodaties

Je kiest zelf welke accomodatie het beste bij jullie past

Speel wedstrijden op niveau

Een pot tegen de sterploeg van Marrakech is mogelijk

Teambuilding

Kies uit toffe activiteiten om aan jullie teamspirit te werken

Reis op maat

De reis wordt volledig afgestemd op jullie wensen

Unieke reiservaring

Hier praat je nog járen over na

De voorbereiding


Ieder trainingskamp naar Marrakech wordt door ons op maat gemaakt. Alle activiteiten kunnen volledig worden afgestemd op jullie trainingsdoel en op de wensen van jullie team.

Tijdens een oriënterend gesprek kijken we naar jullie verwachtingen van een trainingskamp. Daarna gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt reisvoorstel. We kijken naar accommodaties, trainingslocaties en toffe activiteiten voor jullie team. We denken graag out-of-the-box voor een echt onvergetelijke ervaring. Van trainen tegen een Marrokkaanse topclub tot een ballonvaart boven de woestijn, niets is te gek.

Vraag je persoonlijke voorstel aan

Hoe ziet jullie reis eruit?

Je wordt samen met je teamgenoten en begeleiders opgehaald bij de luchthaven en naar jullie accommodatie gebracht. In welke accommodatie jullie verblijven ligt maar net aan jullie wensen. Datzelfde geldt voor hoe de rest van de periode eruitziet.

Zijn jullie echte fanatiekelingen? Dan bestaat het fundament van jullie reis natuurlijk uit trainen en het spelen van wedstrijden. Dit alles gebeurt op hoogstaande trainingsaccommodaties, zodat je het optimale uit dit trainingskamp kunt halen. De Marokkaanse teams tegen wie jullie spelen zijn gematcht aan jullie niveau, zodat een spannende pot gegarandeerd is. Ook is het mogelijk om een potje tegen een andere Nederlandse club te spelen. En wil je kijken of jouw ploeg klaar is voor het echte werk? Dan organiseren we op verzoek zelfs een wedstrijd tegen
Kawkab Marrakech, in het Stade de Marrakech stadion.

Naast alle sportieve inspanningen bestaat een trainingskamp uit teambuildingactiviteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: ga quadrijden in de woestijn, kameelrijden, bezoek de oude medina of verken met je ploeggenoten het nachtleven van Marrakesh. Een ding is zeker; iedere activiteit draagt bij aan jullie teamgevoel.

Meer weten over het trainingskamp van je leven en de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hierboven.