Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Zwemmen in Marrakech? De Agafay-woestijn is the place to be!

€73,99

Verruil de drukte van de stad voor een oase van rust in de Agafay-woestijn. In dit zwembad vlak buiten Marrakech vind je verkoeling en ultieme ontspanning.

De woestijn is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een frisse duik, maar schijn bedriegt. Deze verborgen parel ligt er middenin. Neem een verfrissende duik in het helderblauwe water van het zwembad en geniet vanaf je loungebed van het unieke uitzicht op de omliggende heuvels en bergen.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Marokkaanse thee Inbegrepen
Eten en drinken Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Lunch Inbegrepen
Omschrijving

Wat ga je beleven?
Bij deze dagtrip kun je al ontspannen nog voor je vertrokken bent, want je wordt bij je eigen accommodatie opgehaald. Met de auto begeef je je al snel buiten het drukke centrum van Marrakech. Wanneer je uit het autoraam kijkt zie je de prachtige boomgaarden met sinaasappels en olijven langzaam aan je voorbij trekken. Het landschap wordt hierna steeds ruiger. De woestijn is nabij. Gelukkig hoef je niet lang in de auto te zitten, want binnen dertig minuten ben je op de plaats van bestemming.

Na aankomst ontvang je eerst Marokkaanse thee en typisch Marokkaanse snacks. Daarna leg je je handdoek neer en neem je een verfrissende duik in het zwembad. Hier kun je urenlang ongestoord genieten. Drijf rond in het water, bestel je favoriete gerecht in het restaurantje of plof neer op één van de luxe loungebedden langs de rand van het zwembad. Vanaf je luie stoel geniet je van het fenomenale uitzicht over de Agafay-woestijn. Een plek als deze vind je bijna nergens!

Ook over de terugreis hoef je je niet druk te maken. Aan het einde van de dag word je teruggebracht naar Marrakech en afgezet voor de deur van je hotel.

Informatie en boeken
Wil je de rust van deze unieke plek zelf ervaren? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Marokkaanse thee Inbegrepen
Eten en drinken Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Lunch Inbegrepen
Activiteiten Woestijn
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU W0003