Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Trek op muildieren door het Atlasgebergte

€64,99

Verken de prachtige natuur van het Atlasgebergte tijdens een unieke tocht op muildieren. Wandel onder begeleiding van een ervaren gids door het ruige berglandschap, groene valleien en pittoreske bergdorpjes. Onderweg maak je kennis met de Marokkaanse cultuur en met de gastvrijheid van de lokale Berberbevolking.

Tijdens de tocht krijg je een indrukwekkend inkijkje in het leven in de Marokkaanse bergen. Je wandelt door verschillende bergdorpen en legt daarbij routes af die belangrijk zijn voor de locals. De meeste dorpen zijn niet bereikbaar per auto, waardoor veel routes te voet worden afgelegd. Muildieren zijn daarbij voor de locals vrijwel onmisbaar, want zij zorgen voor het transport van voedsel en handelswaar. Klim op de rug van een muilezel en ervaar het lokale leven zelf.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
Vanuit Marrakech vertrek je per auto richting Tahanaout, een klein dorp aan de voet van het Atlasgebergte. Daarna rijd je via een kleine slingerweg de bergen in, tot je de vallei van Imlil hebt bereikt. Hier start en eindigt de tocht die je gaat maken.

In Imlil maak je kennis met de gids en de muildieren die meegaan tijdens de wandeling. Daarna gaat het avontuur van start. De gids laat je direct al kennismaken met de veelzijdigheid van het landschap. Je loopt over ruige paden, langs watervallen en door weelderige tuinen vol met fruitbomen, walnotenbomen en kersenbomen. Terwijl jij van het fantastische landschap geniet, vertelt de gids honderduit over het leven in de bergen. Zo leer je onder andere waar de muildieren allemaal voor worden ingezet en hoe belangrijk de tuinen zijn voor de lokale bevolking.
Na de tocht staat er nog een bijzondere ervaring op de agenda, want je gaat lunchen bij jouw gids thuis. Hier ervaar je pas écht wat de Marokkaanse gastvrijheid inhoudt. Je wordt welkom geheten met een glaasje typische Marokkaanse thee en eet daarna samen met de familie een vers bereid lunchgerecht.
Na de lunch neem je afscheid van de familie en brengt de chauffeur je terug naar Marrakech. Hier kun je heerlijk nagenieten van de fantastische ervaring die je hebt opgedaan.

Informatie en boeken
Wil je de bergen op een muildier verkennen? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Berg
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU B0004