Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Dineren in de Agafay-woestijn

€64,99

Geniet van een heerlijke Marokkaanse driegangenmenu terwijl je uitkijkt over het rustgevende landschap van de Agafay-woestijn. Hier proef en ervaar je authentiek  Marokko.

De Marokkaanse keuken is een van de meest veelzijdige, kleurrijke en smaakvolle keukens ter wereld. Eten is daarnaast een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Tijdens dit diner proef je de veelzijdigheid van de Marokkaanse keuken terwijl je geniet van de prachtige omgeving en de ondergaande zon.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Marokkaanse thee Inbegrepen
Lokale gids Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Diner Inbegrepen
Omschrijving

Wat ga je beleven?
Je wordt opgehaald in Marrakech en door een privé-chauffeur naar de diner-locatie gebracht. Hier word je hartelijk welkom geheten door de gastheer en naar je tafeltje gebracht. Voor de maaltijd begint ontvang je een typisch Marokkaanse muntthee. Muntthee is een teken van gastvrijheid en wordt daarom door heel Marokko aan gasten geserveerd.

Terwijl je van je thee geniet en op het voorgerecht wacht heb je tijd om de omgeving eens goed in je op te nemen. Zo ver je kunt kijken zie je de goudgele heuvels van de Agafay, met aan de horizon de witte bergtoppen van het Atlasgebergte. Het is een uitzicht dat je nog nooit gezien hebt.

Als voorafje ontvang je een Marokkaanse salade. Daarna gaat de kok aan de slag met het hoofdgerecht. Op het menu staat een typisch Marokkaans recept: de tajine. Deze stoofmaaltijd wordt door heel Noord-Afrika veel gegeten, maar wordt in iedere regio anders klaargemaakt. Recepten worden vaak van generatie op generatie doorgegeven, waardoor gerechten in iedere regio anders smaken. Zoals je de tajine hier eet, eet je hem dus nergens anders.

Na het hoofdgerecht krijg je nog een laatste gang: een heerlijk dessert van lokaal seizoensfruit. Uitgegeten? Dan neem je plaats rond het kampvuur en geniet je van rustgevende muziek. Zodra de zon volledig onder is staat je nog een bijzonder uitzicht te wachten. In de woestijn is er nauwelijks omgevingslicht, waardoor je kunt genieten van een prachtige sterrenhemel. Je ziet de maan, sterren, kometen en planeten. Op heldere dagen kun je zelfs andere sterrenstelsels waarnemen.

Informatie en boeken
Wil jij uitgebreid dineren in de woestijn? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Marokkaanse thee Inbegrepen
Lokale gids Inbegrepen
Ophalen en afzetten bij het hotel Inbegrepen
Fooien Niet inbegrepen
Diner Inbegrepen
Activiteiten Woestijn
Dagdeel Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU W0005