Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Paardrijden langs de kust van Essaouira

€89,99

Ben jij een echte avonturier? Verken de kust van het prachtige kustplaatsje Essouira en ga paardrijden op het strand! Galoppeer door de branding van het kilometerslange zandstrand of stap rustig door het prachtige duingebied terwijl je geniet van het wijdse uitzicht op zee.

Of je nou een ervaren ruiter bent of nog nooit eerder op een paard hebt gereden, een strandrit in Essaouira is voor iedereen een hele beleving. De kustplaats beschikt over een prachtig breed zandstrand en een mooi duingebied die ideaal zijn om vanaf de rug van een paard te verkennen. Tijdens de rit houdt de gids rekening met het ervaringsniveau van alle ruiters. Ben je nog niet zo ervaren, dan blijft het tempo laag.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
Essaouira ligt op een kleine drie uur rijden vanaf Marrakech. Je wordt daarom vroeg in de ochtend bij je accommodatie opgehaald. Een chauffeur rijdt je vervolgens in een comfortabele auto naar het strand van Essaouira.

Daar staan de paarden en de gids al op je te wachten. Na een korte kennismaking met de paarden is het tijd om op te stappen. Zit je goed in het zadel en heb je de teugels vast, dan vertrekken de paarden in een rustige stap. Het goudgele zandstrand en de rustige golven vormen het ideale decor voor een ontspannen rit te paard. Vanaf de rug van het paard heb je een prachtig uitzicht over de duinen en de zee.

Heb je vaker op een paard gezeten en durf je het aan, dan kan het tempo na een tijdje worden opgevoerd. Na een commando van de gids weten de paarden precies wat er van ze wordt verwacht. Vol enthousiasme verhogen ze hun tempo. Terwijl je in volle galop door de branding scheurt, ervaar je echt wat vrijheid is. De wind in je haren, losse teugels en de kracht van het paard onder je: dit is een ervaring om nooit te vergeten.

Na de galop neemt het tempo terug en vertrek je naar de duinen. Via daar stap je terug naar het startpunt. De rit duurt ongeveer een uur. Ben je terug van deze unieke beleving, dan staat er een heerlijke Marokkaanse lunch voor je klaar. Met een verse Marokkaanse maaltijd voor je neus kun je nog eens extra nagenieten van de mooie strandrit die je hebt gemaakt. Ben je uitgerust en uitgegeten, dan is er nog genoeg tijd over om het dorpje te verkennen.

Aan het eind van de middag brengt de gids je weer terug naar Marrakech.

Informatie en boeken
Wil je paardrijden op het strand? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Kust
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU K0004