Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Leer surfen in Essaouira

€79,99

Hou je van surfen of heb je het altijd al eens een surfles willen volgen? Ga surfen in Essaouira! Neem een surfles van een ervaren instructeur en trotseer op een surfplank de golven van de Atlantische Oceaan.

Marokko is waarschijnlijk niet de eerste plek waar je aan denkt als je wil surfen, maar Essaouira is een ware verborgen parel voor surfers. Essaouira staat bekent om de brede, goudgele zandstranden en hoge golven die perfect zijn om met een surfboard te trotseren. Toch is deze surfspot nog behoorlijk onontdekt. Een unieke ervaring!

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
Vanuit Marrakech vertrek je met een comfortabele auto naar het kustplaatsje Essaouira. Deze unieke surfspot ligt op zo’n 2,5 uur rijden, dus je wordt om 8 uur ’s ochtends al opgehaald. Niet alleen de eindbestemming is prachtig, maar ook de route ernaartoe is de moeite waard. Zo kom je langs prachtige valleien met unieke Arganbomen. Op de mooiste plekjes van de route maakt de chauffeur en stop en kun je even van het prachtige landschap genieten. Ook krijg je de mogelijkheid om de productie van arganolie met eigen ogen te aanschouwen.

Ben je in Essaouira aangekomen, dan kan het surf-avontuur beginnen. Je maakt kennis met de instructeur en je vertelt kort hoeveel ervaring je hebt met surfen. Op basis van jouw ervaring en die van je medereizigers kiest de instructeur een perfecte surfspot voor je uit. Tijdens de workshop van 2 uur ervaar je de kracht van de Atlantische oceaan. Peddel door de zee en tem de hoogste golven op je surfplank of laat je meevoeren door de golven en geniet van het prachtige uitzicht op het brede zandstrand en de duinen.

Heb je nog nooit eerder gesurfd, dan krijg je eerst uitleg op het strand. Daarna krijg je de mogelijkheid om in het water te oefenen. Zelfs als het je nog niet direct lukt om een golf te pakken is dit een ervaring om nooit te vergeten.

Ben je moe en hongerig van het surfen? Dan staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Na de lunch is er nog voldoende tijd om Essaouira te ontdekken. Samen met de gids wandel je door de vissershaven, langs de unieke stadsmuur en door de oude stad om de Thuya-houtwerkplaatsen te bekijken. Om 16:00 vertrek je terug naar Marrakech.

Informatie en boeken
Wil je de golven van Essaouira bedwingen? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Kust
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU K0003