Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Leer koken met een local

€69,95

Ben je dol op Marokkaanse gerechten? Ga koken met een local in het Berberdorp Ourika en neem de Marokkaanse keuken mee naar huis! Tijdens de workshop leer je een typisch Marokkaans gerecht op traditionele wijze bereiden en leer alles over de lokale tradities en bevolking.

De Marokkaanse keuken omvat meer dan alleen lekkere recepten. Eten is een heel belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur en is een teken van echte gastvrijheid en waardering. Gerechten worden daarom altijd met verse ingrediënten én met een hoop liefde bereid. Dit ga je tijdens deze smaakvolle kookworkshop zelf ervaren.

Bij het boeken van de activiteit via de webshop, gelieve in het opmerkingveld de gewenste datum te vermelden.
U ontvangt van ons de orderbevestiging per email. De opgegeven prijs is per persoon.

Omschrijving

Wat ga je beleven?
De workshop vindt plaats in Ourika, een klein traditioneel dorpje aan de rand van het Atlasgebergte op zo’n 35 kilometer van Marrakech. Ourika ligt midden in de Ourika-vallei en wordt omgeven tuinen vol groente, fruit en kruiden. Al deze lokale producten vormen de basis van de lunch die je gaat bereiden.

Samen met een lokale kok bezoek je een lokale markt om de ingrediënten voor jouw lunch te verzamelen. Met volle boodschappentassen vertrek je vervolgens naar een mooie locatie in de bergen. Hier gaat het tweede deel van de workshop van start: het bereiden van de maaltijd. Terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht ga je aan de slag. Ben je geen keukenprins of prinses? Geen zorgen, want de kok legt je stap voor stap uit hoe het gerecht moet worden gemaakt. Zo ben je verzekerd van een heerlijke lunch volgens traditioneel Marokkaans recept. Zo lekker heb je nog nooit gekookt!

Heb je je zelfgemaakte maaltijd op, dan staat er nog een beleving op het programma: een bezoek aan de watervallen van Setti Fatma. De watervallen liggen in een bergplooi vlak buiten Ourika. De wandeling ernaartoe is fysiek uitdagend, maar dat ben je bij aankomst meteen vergeten. De watervallen zijn prachtig! De cascade is nog niet echt ontdekt door toeristen, maar wordt voornamelijk gebruikt door locals om in af te koelen. De Ourika-vallei is daarnaast het leefgebied van Berberapen. Heb je geluk, dan kun je deze dieren hier in het wild spotten!

Moe maar voldaan vertrek je vervolgens terug naar de auto. Je lokale gids brengt je terug naar Marrakech, waar je kunt nagenieten van deze heerlijke dag.


Informatie en boeken
Wil je koken met een local? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Berg
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU B0005