Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Genieten aan het strand van de Atlantische oceaan

€49,95

Toe aan ontspanning? Verruil de drukte van Marrakech voor de rust van de zee! Gooi je handdoek neer, zoek verkoeling in de golven en geniet van een heerlijke dag aan de Atlantische Oceaan. Dit is ultiem genieten!

Marokko heeft zo’n 1800 kilometer kustlijn met verschillende unieke kustplaatsjes en brede, goudgele zandstranden aan een azuurblauwe zee. De stranden van steden als Agadir, Casablanca en Rabat zijn stuk voor stuk prachtig, maar ook in kleinere dorpjes als Taghazout, Safi en Oualidia vind je heerlijke zandstranden waar je fijn kunt genieten. Waar je heen gaat is aan jou!

Omschrijving

Wat ga je beleven?
Je vertrekt vroeg in de ochtend vanaf jouw accommodatie richting de Atlantische Oceaan. Je kiest zelf welke plaats je gaat bezoeken. De reistijd kan hierdoor variëren, maar de route is hoe dan ook prachtig. Het binnenland van Marokko wordt onder andere gekenmerkt door prachtige valleien vol wereldberoemde Arganbomen. De chauffeur zorgt er daarnaast voor dat je ontspannen aankomt op de plek van bestemming.

De Marokkaans stranden zijn een ideale uitvalsbasis wanneer je aan de drukte van Marrakech wil ontsnappen. De zandstranden zijn breed en niet zo toeristisch, waardoor je je dag in alle rust kunt doorbrengen. Leg je handdoek neer tussen de locals en geniet van het prachtige wijdse uitzicht op de zee. Wordt het je te heet, dan plons je in het verkoelende water van de Atlantische Oceaan. Hongerig of dorst? Dan bestel je een koel drankje of een lekkere snack in een van de restaurants bij het strand. Het zal je deze dag aan niets ontbreken!

Heb je genoeg van het strand en is er nog tijd over, dan kun je de stad of het dorpje nog even verkennen. Aan het einde van de middag word je weer opgehaald en naar je accommodatie in Marrakech gebracht.

Informatie en boeken
Toe aan een dagje ontspanning? Neem contact met ons op via contactgegevens. Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de actuele voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Specificaties
Activiteiten Kust
Dagdeel Ochtend,Middag,Avond
Beschikbare dag Maandag,Dinsdag,Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,Zondag
SKU K0002