Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Woestijn Atlasgebergte Medina

Golfreizen Marokko

Golfreizen Marokko

Golfreizen Marokko: Vijf Dagen van Elegantie en Onvergetelijke Ervaringen

Ontdek onze Golfreizen Marokko, waarin luxe en elegantie samenkomen op de golfbaan en erbuiten.
Van elegante resorts tot sfeervolle riads, elk verblijf is doordrenkt met de warmte van Marokkaanse gastvrijheid. Beeld jezelf in na een dag op de golfbaan, omringd door de pracht van je accommodatie, de zon die zijn laatste stralen werpt over de stad. Hier, in het hart van Marokko, vind je de perfecte plek om te ontspannen en je voor te bereiden op een nieuwe dag vol golfplezier. Op enkele van de meest exclusieve golfbanen van Marrakech kom je oog in oog met perfect gemaaide fairways en uitdagende holes die schitteren onder de stralende Marokkaanse zon. Maar onze groepsreizen zijn meer dan alleen golf, we bieden je de mogelijkheid om nog vele andere hotspots in Marrakech te ontdekken.

Golfreizen Marokko: 5-daagse golfreis.

Programma op onze 5-daagse golfreis

Dag 1: Aankomst en Kennismaking met Samanha Golfbaan

Bij aankomst in Marrakech omarm je de warme bries van de stad. Na inchecken en ontspannen, begint de reis met een lunch in een lokaal restaurant. In de middag neemt een privégids je mee op een wandeling door de geschiedenis van Marrakech, gevolgd door een sfeervol diner in de medina.

Dag 2: Almaden Golfbaan en Fietsverkenning van de Stad

Ontwaak in een Riad voor een energiek ontbijt, gevolgd door een transfer naar Almaden Golfbaan. Een middag vol golf wordt afgewisseld met een lunch op de baan en een fietsverkenning door het oude en nieuwe gedeelte van de stad. De avond sluit af met een smaakvol diner in een authentiek Marokkaans restaurant.

Dag 3: Amelkis Golfbaan en Prive Kookcursus

Geniet van een rustige ochtend met ontbijt in de Riad, gevolgd door golfen op Amelkis Golfbaan en lunch op de baan. De middag biedt vrije tijd, gevolgd door een privé kookcursus in de Riad, waar je traditionele Marokkaanse gerechten bereidt en ervan geniet tijdens het diner.

Dag 4: Assoufid Golfbaan en Vrije Tijd

Begin de dag met een ontbijt in de Riad en een transfer naar Assoufid Golfbaan. Na een golfervaring van elegantie en uitdaging, lunch je op de baan en geniet je van vrije tijd in de middag voor ontspanning of optionele activiteiten. De avond wordt bekroond met een diner in een trendy restaurant met lokale gerechten.

Dag 5: Palm Ourika Golfbaan en Afsluitend Diner

De laatste dag start met een ontbijt in de Riad, gevolgd door een transfer naar Palm Ourika Golfbaan. Geniet van een laatste ronde golf, een lunch op de baan en optionele vrije tijd in de middag. Sluit de onvergetelijke reis af met een afsluitend diner in een exclusief restaurant, waar hoogtepunten van de reis worden besproken.

Golfprogramma op onze 5-daagse golfreis.

Ontdek exclusieve golfbanen op onze groepsreis

De golfbanen in Marrakech worden omringd door een prachtige ongerepte natuur die de golfervaring transformeert. Met luxueuze groene fairways die contrasteren met het ruige Atlasgebergte op de achtergrond, ervaar je een harmonie tussen menselijke creatie en de majestueuze natuur.
De golfbanen in Marrakech zijn ontworpen als kunstwerken, waar elke hole een uitdaging biedt voor zowel beginners als ervaren golfers. Wandel over de fairways en je voelt de aanwezigheid van de Marokkaanse kunst en cultuur. Met kunstige tegelwerken en traditionele architectuur zijn deze banen doordrenkt met de rijke geschiedenis en kunstzinnige elementen van de Marokkaanse cultuur.
Onze golfreis gaat verder dan alleen het spel; het is een kans om verbinding te maken met de lokale gemeenschap. Tijdens je reis ontmoet je niet alleen mede-golfers, maar ook de vriendelijke mensen die de ziel van Marrakech belichamen. We bieden ook andere groepsreizen naar Marokko waarin je kunt genieten van de cultuur in Marrakech. Of het nu met jouw bedrijf is, of met familie of vrienden, wij bieden voor iedere groep een onvergetelijke reis naar Marrakech.

Ontdek exclusieve golfbanen op onze golfreis.

Meer dan alleen een golfreis

Onze golfreizen zijn meer dan alleen golf. Ervaar de rijkdom van Marrakech op een unieke manier met speciaal ontworpen culturele uitstapjes en ontspannende activiteiten die verder gaan dan de golfbaan.

Fietstocht in Marrakech: Een Rit door de Geheime Straten

Stap op de pedalen voor een fietstour door Marrakech waar je alle highlights ontdekt. Laat de stad tot leven komen terwijl je door smalle steegjes en bruisende markten fietst. Ontdek verborgen juweeltjes, bewonder prachtige architectuur en voel de levendige energie van de stad tijdens deze actieve verkenningstocht.

Beleef de Geschiedenis in Marrakech: Privégids en Historische Pracht

Duik diep in de geschiedenis van Marrakech met een privégids die je meeneemt naar historische bezienswaardigheden. Verken de majestueuze Koutoubia-moskee, dwaal door de oude medina, en laat je betoveren door de verhalen achter de paleizen. Elke stap is een reis terug in de tijd, waar de rijke geschiedenis van Marrakech tot leven komt.

Culinair Hoogstandje in de Agafay-woestijn: Dineren onder de Sterren

Laat je smaakpapillen dansen tijdens een culinair hoogstandje in de betoverende Agafay-woestijn. Geniet van een gastronomisch diner onder de sterren, omringd door de rust en schoonheid van de woestijn. Proef de verfijnde smaken van de Marokkaanse keuken, bereid door getalenteerde chefs, en laat je zintuigen verwennen in deze unieke setting.